Αγαπητοί μου,

Ο κλάδος των Καλλυντικών στην Ελλάδα κατόρθωσε να παραμείνει υγιής και ισχυρός, μετά από μία δεκαετία οικονομικής κρίσης και 3 χρόνια πανδημίας.

Ο ΠΣΒΑΚ παραμένει ο επίσημος εκπρόσωπος της Ελληνικής Βιομηχανίας εδραιώνοντας την παρουσία του και συνεχίζοντας τη δραστηριότητά του για την υποστήριξη των μελών του σε όλα τα επίπεδα.

Επίσης, συνεχίζει την κοινωνική προσφορά του με δράσεις και συνεργασίες, παροχή αιγίδων και υπογραφή μνημονίων συνεργασίας με σωματεία κοινών ενδιαφερόντων, πανεπιστημιακούς και εκπαιδευτικούς φορείς που ασχολούνται με τον κλάδο.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας, τακτικά και συνδεδεμένα που υποστηρίζουν και περιβάλλουν με την εμπιστοσύνη τους τον ΠΣΒΑΚ, τα μέλη των Επιτροπών και το διοικητικό προσωπικό του Συνδέσμου που μας εκπλήσσει ευχάριστα κάθε χρόνο με την υψηλή ικανότητά του και απόδοση.

Στην νέα μετά Covid-19 εποχή, πιστεύουμε ότι ο κλάδος μας και τα δίκτυα που τον αποτελούν θα συνεχίσουν σε ανοδική πορεία. Οι μεγάλες αλλαγές που σχεδιάζονται στην Ευρώπη με την Πράσινη Συμφωνία, οδηγούν τη Βιομηχανία μας στο μέλλον. Παραμένουμε αισιόδοξοι, ακολουθώντας τη ρήση του Τζον Κένεθ Γκάλμπρεϊθ: «Οι Οικονομικές προβλέψεις το μόνο αποτέλεσμα που έχουν είναι να ανεβάζουν την αξιοπιστία της αστρολογίας».

Με αισιοδοξία και εκτίμηση,

Θεόδωρος Διον. Γιαρμενίτης
Πρόεδρος ΠΣΒΑΚ

Ιούλιος 2021