Η ΟΜΟΡΦΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ...

    H Ελλάδα έχει μακρά παράδοση στην εξέλιξη της καλλυντικής βιομηχανίας: έγχρωμα καλλυντικά εκτενώς χρησιμοποιούνταν από γυναίκες στην αρχαία Ελλάδα, με παρόμοιες τεχνικές με αυτές που υιοθέτησε αγρότερα η μοντέρνα βιομηχανία. Ακόμα κι η λέξη “cosmetics” έχει δοθεί με τιμή στο κόσμο από την ελληνική λέξη «κοσμητικός», που σημαίνει «σε τάξη», «με ταλέντο στη ταξινόμηση»!

    Η παράδοση αυτή αντικατροπτίζεται και στο μοντέρνο κόσμο των καλλυντικών: από την αξιοποίηση της ελληνικής φύσης και χλωρίδας, μιας από τις πλουσιότερες, αγνότερες και πιο ποικιλόμορφες παγκοσμίως, εώς την ανάπτυξη προηγμένων τεχνολογικά καλλυντικών προσωπικής περιποίησης, που ακόλουθουν τις τάσεις της μόδας. Οι Έλληνες παραγωγοί χρησιμοποιούν τα πιο πρόσφατα επιστημονικά ευρήματα και τις πιο απαιτητικές τεχνικές παραγωγής, πλήρως εναρμονισμένες με τα πρότυπα του GMP (Πρακτικές Καλής Παραγωγής), για τη δημιουργία ασφαλών, αποτελεσματικών και μοντέρνων προϊόντων στη υπηρεσία της ανθρωπότητας!

    Για εμάς τα καλλυντικά αποτελούν μια βιομηχανία εθνικής υπερηφάνια, κληρονομιάς και τιμής κατά το πέρασμα του χρόνου: εμείς δώσαμε το όνομα “cosmetics” στη βιομηχανία, εσείς προσκαλείσθε να την ανακαλύψετε!